KTV je jedan od poslednjih bastiona slobodne misli u Srbiji rekao je Dragan Petrović

0
92

KTV televizija poznata je kao jedan od poslednjih bastiona slobodne misli u Srbiji. Pred opasnošću zatvaranja u sužavanja medijskog prostora toj televiziji, sužava se i ono malo preostalog prostora za slobodno i različito mišljenje u Srbiji – rekao je u poruci podrške KTV televiziji dr Dragan Petrović iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu.

Dr Dragan Petrović je u poruci podrške KTV televiziji i njenoj vlasnici Danici Radić naglasio da je ‚‚podrška zrenjaninskoj televiziji mnogo više od odbrane jedne televizije i da je to podrška slobodi izražavanja različitog mišljenja u Srbiji‚

Dr Dragan Petrović ocenjuje da period vlasti Srpske napredne stranke odlikuje izrazita blokada medija. ‚‚Zbog monopola vladajućeg režima koji po svim bitnim pitanjima radi pod uticajem velikih sila koje nisu nimalo naklonjene srpskom narodu, vlast zapostavlja nacionalne interese. Sistem medija  zbog toga ne može i ne sme da se na profesionalan i adekvatan način bavi najvažnijim pitanjima države i društva‚‚- smatra dr Dragan Petrović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here