Podrška Milana Glamočanina KTV televiziji

0
284

U poruci podrške radu KTV televiziji, nekadašnji načelnik Uprave savezne policije Milan Glamočanin rekao je da je KTV televizija ‚‚jedini pravi  slobodni medij u regionu i da čudi da oni koji su svojevremeno gostovali na toj televiziji dok su bili opozicija, sada kada su na vlasti žele da je ugase ‚‚.

Nekadašnji načelnik Uprave savezne policije Milan Glamočanin je u poruci podrške radu KTV televizije, istakao je ‚‚da je na KTV televiziji često gostovao i da je slobodno iznosio stavove o aktuelnim temama.‚‚ On je istovremeno rekao i da ‚‚ se protiv  nezavisnih medija koji profesionalno izveštavaju vode napadi kako bi se oni finansijski uništili, čime bi se ugasila i slobodna reč u Srbiji ‚‚.

Milan Glamočanin se trenutno bavi novinarskim poslom i svoje tekstove redovno objavljuje u magazinu ‚‚Tabloid‚‚. Glamočanin je pre nekoliko godina bio kandidat za Direktora policije MUP-a Srbije ali nije izabran, jer je to mesto bilo predviđeno za Milorada Veljovića, koga su prema pisanju medija, podržavali Tomislav Nikolić i AleksandarVučić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here