Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će penzije biti povećane već od oktobra, dok će plate u javnom sektoru biti veće od decembra ove godine

0
77

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će penzije biti povećane već od oktobra, dok će plate u javnom sektoru biti veće od decembra ove godine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi najavio je skoro povećanje penzija i plata u javnom sektoru. Predsednik je tom prilikom rekao da će se  najkasnije u ‚‚narednih mesec ili mesec i po dana ukinuti Zakon o privremenom smanjenju penzija’’ i poručio je penzionerima ‚‚da će veću penziju dobiti već 10. Novembra.‚‚

Aleksandar Vučić  se zahvalio najstarijim građanima što su imali razumevanja za preduzete reformske mere, čime su pored ostalog omogućili ‚‚da sada možemo govoriti i o boljoj budućnosti za mlade’’.

Predsednik Srbije  je penzionerima poželeo  ‚‚više osmeha u budućnosti’’ , a direktorki Gerontološkog centra je uručio  ključeve dostavnog vozila i saniteta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here