Aleksandar Vučić primio delegaciju kompanije Japan Tobako

0
78

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je delegaciju kompanije Japan Tobako Internešnel , koju je predvodio predsednik Japan Tobako grupe Jasutake Tango

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru sa predsednikom Japan Tobako grupe Jasutake Tangom, izrazio zahvalnost predstavnicima najvećeg japanskog investitora u Srbiji zbog pokretanja nove proizvodne linije u fabrici u Senti. Vučić je podvukao da to predstavlja odraz kontinuiranog razvoja poslovanja kompanije Japan Tobako i modernizacije proizvodnje u našoj zemlji.
Predsednik Srbije je rekao da je uveren da će Srbija i Japan u narednom periodu proširiti saradnju na nove oblasti, o čemu se razgovaralo i tokom posete premijera Šinzo Abea Srbiji.

Aleksandar Vučić je upoznao delegaciju Džei Ti Aja(JTI) sa najnovijim, uspešnim ekonomskim pokazateljima, koji potvrđuju trend razvoja srpske privrede.
Gospodin Tango je, u ime japanske kompanije, zahvalio predsedniku Vučiću na podršci i naporima usmerenim ka stvaranju stabilnog poslovnog okruženja.
Sastanku je prisustvovao i ambasador Japana Đuniči Marujama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here