Pogledajte ko je nastupao četvrte večeri na “Danima piva”

0
131

Četvrte večeri manifestacije Dani piva ljubitelji dobre zabave i kvalitetne muzike imali su priliku da uživaju u prepoznatljivim hitovima rok scene. Program na Žitnom trgu počeo je nastupom novosadske Super grupe ” PLAVI PTIČIĆ “, koja je do sada imala na stotine zapaženih nastupa. Ova grupa sa razlogom nosi stečeni epitet jednog od najboljih kaver bendova na ovim prostorima. Publika je imala priliku da čuje hitove šezdesetih godina.

Nakon koncerta održano je treće veče kvalifikacija u brzom ispijanju piva. I ovog puta nadmetale su se najhrabrije pivopije, a najbolji rezultat u ženskoj konkurenciji ostvarila je Martina Trajković koja je nekoliko puta okušala sreću u ovom takmičenju.

 

Svojevrsna revolucija i opasno zagrevanje nastavljeno je rock svirkom Grate benda koji je nastao 2007.godine. Ljubitelji tvrdog roka imali su priliku da uživaju u zvuku koji proizvode Grate, mladi rock bend! Svoje utiske posle prvog nastupa na manifestaciji “Dani piva” kao i naredne planove preneo nam je Goran Beg iz grupe Grate.

Obožavaoci, šabačkog benda Goblini, nisu imali sreće da ih čuju prošle godine zbog nevremena koje je zadesilo naš grad tokom trajanja manifestacije. Oni su ove godine nastupili i mnogobrojnim hitovima oduševili zrenjaninsku publiku.Pevač grupe Goblini Branko Golubović pohvalio je Dane piva i rekao je da je ovo prilika da se bendovi predstave ovom gradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here