Teša Tešanović : Produkcija “Balkan Info” je osnovana sa namerom da popuni prazan prostor na medijskom nebu

0
689

Novinar Teša Tešanović je izjavio da kada je reč o radu kanala Balkan info, ekipa koja stvara emisije se trudi da preslika i primeni u našoj zemlji trend koji je aktuelan u svetu, a kako bi se građani što bolje informisali o temama koje se ne obrađuju na nacionalnim tv kanalima.

 

Pritisci na medije u našoj zemlji traju dosta dugo, a posebno su bili izraženi tokom 2016. i 2017.godine. Slobodni i nezavisni mediji sve češće na socijalnim i društvenim mrežama kao i na internetu traže mesto za izražavanje svojih kritičkih stavova i mišljenja. Da li medijska produkcija Balkan info sledi obrazac pojavljivanja na Ju tjubu i drugim mrežama i koliko je taj način za sada efikasan? Na ovo pitanje odgovor je dao jedan od pokretača kanala Balkan info Teša Tešanović.

 

Medijska produkcija Balkan Info je osnovana pre tri godine sa namerom da se kako su rekli njegovi osnivači, popuni upražnjen prostor na medijskom nebu, da se sruše okovi cenzure i da se gledaocima omogući da saznaju pravu istinu.  Balkan Info je prepoznat kao medij koji teži nepristrasnom izveštavanju i otvoren je za različite poglede i mišljenja, a do sada je realizovano preko četiru stotine emisija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here