Poslanička grupa Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije napustila je sednicu Skupštine, navodeći da se ona pretvorila u “farsu” i “lakrdiju”

0
154

Poslanička grupa Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije napustila je sednicu Skupštine, navodeći da se ona pretvorila u “farsu” i “lakrdiju” u kojoj opoziocionim poslanicima nije omogućeno da postavljaju pitanja članovima Vlade Srbije.

Poslanička grupa Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije napustila je sednicu Skupštine, navodeći da se ona pretvorila u „farsu“ i „lakrdiju“ u kojoj opoziocionim poslanicima nije omogućeno da postavljaju pitanja članovima Vlade Srbije. Na konferenciji za novinare koja je organizovana tim povodom, potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj je  rekao da “poslanička grupa radikala, iako druga po snazi u Skupštini Srbije, za dve godine mandata aktuelnog saziva nijednom nije stigla da postavi pitanja ministrima zbog prakse u kojoj se prednost daje manjim poslaničkim klubovima.

 

Aleksandar Šešelj je dodao da  parlament treba da bude nadređen Vladi Republike Srbije, a pod vlašću Srpske napredne stranke danas imamo potpuno drugačiju situaciju.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here