Profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić uputio podršku radu KTV televizije

0
166

U poruci podrške borbi za opstanak i rad KTV televizije, profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić istakao je da je na ovoj zrenjaninskoj televiziji svih dvadeset pet godina rada i postojanja uvek bilo mesta za civilizovani dijalog kroz koji su se mogli čuti različiti stavovi, što je doprinosilo i razvoju demokratije u našoj zemlji.

Profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić je podržavajući rad i borbu za opstanak KTV televizije, poručio između ostalog da je ‚‚svako zatvaranje kritičkog mišljenja, a onda i pokušaji zatvaranja televizije na kojoj se emituju takva mišljenja, nešto što je veoma opasno i što ni po koju cenu ne treba dozvoliti. Ovakvim namerama treba pružiti svaku vrstu otpora kako bi mediji kao što je KTV opstali‚ istakao je Čedomir Čupić.

 

Profesor Čedomir Čupić je nedavno ocenio da se naša zemlja trenutno nalazi u stanju populističke demokratije koja u sebi poprima sve karakteristike tiranskog, despotskog i diktatorskog. Drugim rečima,prema oceni profesora Čupića, režim takozvane demokratske uslove koristi na načine koji mu odgovaraju i pravi simulaciju podele vlasti koja se uvek može izigrati u ovakvom sistemu vladanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here