U emisiji KTV televizije ’’Kikindska hronika’’, možete saznati nešto više o racionalizaciji rada Gradske uprave i koliko je ovaj potez doprineo efikasnijem i bržem rešavanju svakodnevnih problema žitelja najvećeg grada na severu Banata.

0
94

Član Gradskog veća veća zadužen za komunalnu infrastrukturu Milivoj Linjački upoznaće gledaoce sa stanjem komunalne infrastrukture u svetlu privlačenja novih investicija u Kikindu,a objasniće kakva su dosadašnja iskustva u radu JP Kikinda koje je prvo preduzeće takve vrste koje se bavi objedinjenom naplatom i pružanjem usluga vodosnabdevanja, odnošenja smeća i parkiranja.

O dosadašnjim investicijama, o planovima za privlačenje novih investicija u Kikindu, o smanjivanju broja nezaposlenih kao i o programima prekogranične saradnje govoriće član Gradskog veća zadužen za lokalni ekonomski razvoj i investicije Saša Tanackov.

U emisiji “Kikindska hronika” biće reči o problemu pijaće vode u gradu i o planovima za izgradnju fabrike vode,kao i dokle se stiglo sa realizacijom tog važnog posla.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here