Crveni krst Zrenjanin organizovao je završnu, svečanu manifestaciju povodom realizacije programa ,,Sunčana jesen života’’

0
154

,,Sunčana jesen života’’ naziv je programa koji se tradicionalno organizuje 26.oktobra i posvećen je našim najstarijim sugrađanima.

Svečanost tim povodom održana je u velikoj sali Crvenog krsta gde su uručene nagrade najstarijim aktivnim volonterima kojima do sada nisu uručivane nagrade na ovoj manifestaciji, a uručena je i nagrada bračnom paru sa najdužim bračnim stažom koji se prijavio na konkurs. Predstavnici Crvenog krsta posebnu zahvalnost upućuju gospodinu Đuri Mijatovu i njegovoj fondaciji ,,Ljilja i Milka Mijatov’’ koja je pomogla da svečanost bude organizovana na najbolji mogući način. Nešto više o ovom događaju rekla je Aleksandra Tanasijević, sekretar Crvenog krsta Zrenjanin.

Na svečanosti su proglašeni i najbolji radovi na likovno-literarnom konkursu. Nagrađeni su polaznici Predškolske ustanove i učenici osnovnih škola koji su poslali najbolje radove na konkurs pod nazivom ,,Moji  baba i deda’’. Posebno je nagrađen rad odeljenja IV-3 OŠ ,,Jovan Cvijić’’ koji nosi naziv ,,Naši preci’’. Svečanost je takođe uveličana programom koji su pripremili učenici OŠ ,,Đura Jakšić’’.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here