Na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ dodeljeni su sertifikati učesnicima osmog po redu ciklus projekta Letnja stručna praksa koji je pokrenulo poslovno udruženje ZREPOK

0
105

Na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ dodeljeni su sertifikati učesnicima osmog po redu ciklus projekta Letnja stručna praksa koji je pokrenulo poslovno udruženje ZREPOK u saradnji sa Tehničkim fakultetom.

Pored Zrenjaninskog poslovnog kruga, projekat je podržan i od strane Unije poslodavaca Srbije-Poslodavci Zrenjanin, kao i od lokalne samouprve.

Govoreći o letnjoj stručnoj praksi  dekanka fakulteta Dragica Radosav je istakla da ovaj projekat čini deo brenda tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin”

 

Udruženje istaknutih privrednika ZREPOK je pionir u ovom projektu, jer je na njihovu inicijativu projekat letnje stručne prakse započet u Zrenjaninu pre osam godina, a danas njihovu inicijativu slede i drugi gradovi u Srbiji.

Na današnjoj svečanosti uručenja sertifikata i studenti i poslodavci su bili saglasni u jednom, a to je da projekat letnje stručne prakse može biti prekretnica u daljem životu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here