U Novom Sadu je održana plesna manifestacija „Dance Fest“

0
119

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je svečanom otvaranju plesne manifestacije „Dance Fest“ koja je održana u Novom Sadu, od 16. do 18. novembra.

Jubilarni, 10. po redu „Dance Fest“  u Novom Sadu okupio je blizu tri hiljade učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Nemačke, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Rumunije, Slovačke, Južnoafričke republike i iz dugih zemalja

Prema rečima organizatora Srbija je na osnovu dobrih rezultata postala važno mesto za poklonike različitih kategorija plesa, a manifestaciji su osim takmičara prisustvovali i treneri, koreografi i renomirani svetski stručnjaci iz ove oblasti. Festival je prvi put održan 2009. godine bez podrške komercijalnih sponzora i medija, isključivo inicijativom, entuzijazmom i željom organizatora da stvore fizički i psihički zdravu decu koja će imati pozitivnu sliku o sebi i svetu koji ih okružuje. Festival je počeo kao festival regionalnog karaktera i u samo dve godine održavanja je  prerastao u festival evropskog i svetskog karaktera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here