U svečanoj sali hotela Vojvodina održana je donatorska večera koju je organizovalo udruženje NURDOR sa ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju roditeljske kuće u Beogradu

0
226

U Zrenjaninu je održana prva donatorska večera koju je organizovao tim zrenjaninskih volontera NURDOR-a sa željom da se prikupe sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu za decu koja se leče van mesta prebivališta i da se kroz brigu o unapređenju kvaliteta života dece koja se leče od malignih bolesti, promovišu humanost i Ijubav.  Udruženje NURDOR postoji već 15 godina istakla je predsednica Joland Korora i naglasila značaj roditeljske kuće za mališane i njihove roditelje.

Pozivu NURDOR-a odazvao se veliki broj kompanija, preduzetnika i fizičkih lica ali i javnih ličnosti. Veče je svojim nastupom otvorio Gradski dečji hor Kulturnog centra nakon čega je usledilo obraćanje domaćina i gostiju.

Roditeljska kuća postoji u Novom Sadu i u Nišu. Trenutno se prikupljaju sredstva za izgradnju nove u Beogradu za koju je prema rečima organizatora neohodno oko 500 000 evra.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here