Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je nastupajuću godinu svim građanima Srbije, uz poruku da će Vlada i u 2019. godini biti posvećena podizanju životnog standarda građana Srbije

0
102

Predsednica Vlade  Srbije Ana Brnabić čestitala je nastupajuću godinu svim građanima Srbije, uz poruku da će Vlada i u 2019. godini biti posvećena podizanju životnog standarda građana Srbije. U čestitki je navedeno:

„U ime svog tima i u svoje lično ime, želim vam mnogo sreće u 2019. godini, što više lepih trenutaka sa vašim najbližima i mnogo uspeha na svim životnim poljima.

U 2019. godini, Vlada Srbije ostaje posvećena ekonomskim i političkim reformama čiji je cilj bolji kvalitet života svih naših građana i nastavku reformi na našem evropskom putu. Veća ulaganja u obrazovanje, nauku, istraživanje i razvoj, modernizacija državne uprave, nove investicije u zdravstvo i infrastrukturu, garant su prosperiteta i budućnosti koju gradimo za sve naše građane.

Naš prioritet je očuvanje mira i stabilnosti u regionu. To je preduslov napretka, boljeg povezivanja i stvaranja bolje budućnosti za mlade“, navedeno je u čestitki Ane Brnabić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here