DOO Tišma važi za najbolje opremljenu robnu kuću u gradu. U svom asortimanu poseduje veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme,kućne tehnike,mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

Ove nedelje posebno predstavljaju asortiman rasvete a iz ponude se izdvajaju himalajske slane lampe koje osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na vase zdravlje. Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu. Kada se kristal soli zagreje, on emituje negativne jone, povoljne za naše zdravlje, i na taj  način ima efekat prirodnog jonizatora. Himalajska slana lampa ima sledeća pozitivna dejstva:

Poboljšava moć koncentracije i omogućava lak san, deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme, neutralize elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu, poboljšava efekat relaksacionih vežbi. Sona lampa daje blagu, toplu svetlost, dekorativna je i može biti ukras u vašem domu.

Ponuda rasvete obuhvata i stone i podne lampe, razne vrste dekorativnih svetiljki i još mnogo toga.

Asortiman robne kuće Tišma možete pogledati na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. U Doo Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443