Godišnja skupština i predavanje podružnice Srpskog lekarskog društva

0
246

Godišnja skupština i akreditovano predavanje zrenjaninske podružnice Srpskog lekarskog društva – Društva lekara Vojvodine održano je u Sali hotela Vojvodina

U Sali hotela Vojvodina održana je godišnja Skupština i akreditovano predavanje Društva lekara Vojvodine, Srpskog lekarskog društva Podružnice Zrenjanin. Dnevni red obuhvatio je umetnički deo gde je nastupio hor, zatim je usledilo otvaranje i pozdravna reč, usvajanje zapisnika sa prethodne Skupštine, izveštaj o radu podružnice lekara Zrenjanin za 2018.godinu kao i plan rada za 2019.godinu. Nešto više o sastanku rekla je dr Svetlana Detki, predsednik Podružnice lekara Zrenjanin.

Akreditovano predavanje na temu „Pristup bolesnicima za zglobnim mišićnim oboljenjima održao je profesor dr Dušan Đurić

Predsednik društva lekara Vojvodine profesor Dragan Dankuc je rekao da je zrenjaninska podružnica jedna od  najvećih podružnica u Vojvodini. On je ovomprilikom istakao i cilj ovakvih sastanaka.

Zrenjaninska podružnica Srpskog lekarskog društva je ogranak Društva lekara Vojvodine koji dugi niz godina postoji sa svrhom da pored međusobnog povezivanja i zbližavanja članova štiti interese lekara, strogo pazi na etiku i doprinese stručnom usavršavanju članova. Danas podružnica broji preko 600 članova koji pored brojnih stručnih predavanja u toku godine organizuju i godišnje skupštine na kojima iznose izveštaje o radu društva podružnice za proteklu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here