Na najvećoj i najznačajnijoj turističkoj manifestaciji u zemlji i u jugoistočnoj Evropi- Sajmu turizma, svoju ponudu predstavili su Banja Rusanda i Turistička organizacija Zlatibor

0
94

Na najvećoj i najznačajnijoj manigfestaciji u oblasti turizma – Sajmu turizma koji je održan u Beogradu, svoju ponudu u oblasti zdravstvenog turizma, predstavila je Banja Rusanda iz Melenaca. Direktorka ove ustanove dr Zorica Ćulibrk govoreći o ponudi Banje , naglasila je da je dosta toga urađeno na uređenju objekta, a pre svega na rekonstrukciji bazena.

Dr Ćulibrk je objasnila i da je namera da banja dobije sertifikat kako bi se lekovita svojstva melenačkog blata brendirala i na taj način Rusanda učinila još atraktivnijom za posetioce i korisnike. Na ovogodišnjem sajmu značajan nastup je imala i Turistička organizacija Zlatibora. O učešću na sajmu i očekivanjima, govorio je direktorTurističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

U halama Beogradskog sajma na 41. Sajmu turizma, predstavile su se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije kao i međunarodni tur-operatori.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here