Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, posetio je Zrenjanin kako bi prisustvovao radnom sastanku sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima, ali i uručio sanitetsko vozilo Centru za socijalni rad grada Zrenjanina

U gradskoj kući održan je radni sastanak kom su prisustvovali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i njegovi saradnici posebni savetnik ministra Ana Đokić i državni sekretar Nenad Nerić. Domaćini sastanka bili su gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Saša Santovac, poslanik u skupštini APV Aleksandar Farkaš, diektor Centra za socijalni rad Olivera Lisica, direktor Gerontološkog centra Tatjana Živanov, direktor zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje Tatjana Mijatović i direktor zrenjaninske filijale Rerpubličkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Jasmina Živović. Na sastanku je bilo reči o saradnji ministarstva i grada sa ustanovama socijalne zaštite u našem gradu, o poboljšanju tih odnosa, a sve u cilju što boljeg pružanja usluga ovih ustanova zrenjanincima. Nakon sastanka ministar Đorđević je uručio ključeve potpuno opremljenog sanitetskog vozila direktoru Centra za socijalni rad Oliveri Lisici.

Ministar Đorđević je još pohvalio odnos gradonačelnika Zrenjanina prema ustanovama socijalne zaštite, ali i istakao da će se njegovo ministarstvo truditi da više utiče na rad i učestvuje u radu ovih ustanova, a sve u cilju kvalitetnijeg pružanja usluga našim sugrađanima. Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić zahvalio je ministru na vrednoj donaciji i istakao da grad, ali i ustanove koje deluju na njegovoj teritoriji imaju odličnu saradnju, kako međusobno tako i sa ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Na samom kraju posete našem gradu ministar Đorđević obišao je i zrenjaninsku filijalu Nacionalne službe za  zapošljavanje gde ga je sa svojim saradnicima dočekala direktor filijale Tatjana Mijatovič.