Knjižara Novosti iz svoje ponude izdvaja veliki izbor tapeta, samolepljivih folija i vitraž papira

0
1099

Knjižara Novosti pored standardnog asortimana za vas izdvaja i veliki izbor tapeta, samolepljivih folija i vitraž papira po najpovoljnijim cenama u gradu.

Tapete su odličan način da uz malo truda postignete potpuno novi doživljaj prostora. U zavisnosti od toga šta želite da naglasite, tapete će vam pomoći da u prostor dodate dozu estetike, naglasite komad nameštaja ili jednostavno osvežite atmosferu u omiljenim prostorijama. Ako želite unikatan izgled vaših prostorija, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6 gde možete pronaći najveći izbor tapeta, samolepljivih folija i vitraž papira po izuzeno povoljnim cenama. Asortiman i način održavanja tapeta predstavila je vlasnica knjižare Vera Milojević.

U knjižari Novosti plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina. Ukoliko plaćate gotovinom, očekuje vas popust od 10%. Za one koji više vole odloženo plaćanje postoji mogućnost plaćanja robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, na više mesečnih rata. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6 radnim danima i subotom od 7 i 30 do 20h a sve dodatne informacije možete dobiti pozivanjem broja 023/ 533 438

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here