Uspešno je završen kurs samoodbrane za žene

0
163

U svečanoj sali MZ Gradnulica dodeljeni su sertifikati povodom završnog ciklusa besplatnog kursa samoodbrane za žene.

Završni ciklus besplatnog kursa samoodbrane za žene, koji sprovode Karate klub “Banatski cvet”, u saradnji sa Sportskim savezom Grada Zrenjanina i Ženskom parlamentarnom mrežom uspešno  je okončan dodelom sertifikata polaznicama, u Svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica. Priznanja su uručili pomoćnik gradonačelnika Grada Zrenjanina Simo Salapura, zamenica predsednika Skupštine i predstavnica Radne grupe za prevenciju i sprečavanje nasilja u porodici Ljuba Travica, kao i generalna sekretarka Sportskog saveza Vukosava Đapić Atanacković. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura rekao je nešto više o ovoj akciji.

Zamenica predsednika Skupštine Grada Zrenjanina Ljuba Travica je ovom prilikom podsetila na značaj jedinstvenog delovanja svih mehanizama sistema i cele zajednice u borbi protiv nasilja.

Akcija pod nazivom “Stop nasilju” organizovana je s ciljem osposobljavanja žena i devojčica za adekvatnu odbranu u različitim životnim situacijama kako bi odgovorile brzo i pravovremeno, podižući sigurnost i samopouzdanje i kako bi pružile same sebi adekvatnu zaštitu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here