Sanda Rašković Ivić – “Srbija nikada nije imala predsednika koji vređa svoj narod”

0
258

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić  izjavila je da Srbija nikada nije imala predsednika koji pored svojih političkih protivnika vređa i sopstveni narod.

U nedavnom gostovanju u jednom beogradskom mediju sa nekadašnjim ambasadorom u Belorusiji Srećkom Đukićem, potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić  konstatovala je da je Srbija u ozbiljnoj situaciji i da će ,“na kraju, pomoć morati da se traži od međunarodne zajednice ,kako bi se sprečila eskalacija građanskih sukoba u koju vodi ovakva politika vlasti“. Rašković Ivić je zaključila da se u “Srbiji nikada nije govorilo jezikom mržnje kojim danas govori predsednik ,koji bi po Ustavu trebalo da bude predsednik svih građana“. Sandi Rašković Ivić smo postavili pitanje hoće li govor mržnje utihnuti u Srbiji.

Da se neobično oštar i neprimeren  govor na domaćoj sceni i dalje upotrebljava, potvrđuje boravak predsednika u Leskovcu početkom marta. On je pored toga što je političke protivnike nazvao kretenima, one koji su na suprotnoj strani počastio nazivom – lopovi.Predsednik nije objasnio ko su lopovi  ali je napomenuo da je ustala “pristojna Srbija da sačuva svoju zemlju od onih spolja i onih iznutra koji bi da je sruše”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here