Predstavljamo vam akciju stovarišta Ogrev koja će trajati do 19.aprila

0
175

Stovarište Ogrev u ovonedeljnoj akciji nudi pločice, protočni bojler, garažna vrata, plafonske obloge i još dosta toga po izuzetno povoljnim cenama.

Na stovarištima Ogreva koja se u Zrenjaninu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb, možete pronaći građu i drvenu stolariju, sve za molere i molerske radove, keramičke pločice i sanitarije, ogrev i sve za demit fasade. Posetili smo stovarište Ogrev na Lazarevačkom drumu bb u Zrenjaninu a najnoviju akciju koja će trajati do 19.aprila predstavio je Dragan Stanjević.

Stovarište Ogrev nudi svojim kupcima i veoma povoljne uslove plaćanja pa se tako roba može kupiti preko administrativne zabrane ili poslednjim penzionim čekom na 5, 8 I 12 meseci ili čekovima građana na 9 rata bez kamate. Sve bliže informacije o asortimanu i uslovima plaćanja mogu se dobiti putem telefona 563-120 i 563-240  za stovarišta u Zrenjaninu, a broj telefona stovarišta u Melencima je 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 14h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here