Upis dece u vrtiće počinje 3. i trajaće do 17. maja, a novina ove godine je upis elektronskim putem

0
292

Upis dece u vrtiće Predškolske ustanove Zrenjanin trajaće od 3. do 17. maja, a od ove godine na brz i jednostavan način roditelji će decu moći da prijave na upis i elektronskim putem.

Predškolska ustanova Zrenjanin raspisala je konkurs za upis dece u narednu školsku godinu i to za decu uzrasta od 6 meseci do 6 i po godina.  Jaslene grupe od 6 meseci do 3 godine biće oformljene u svim vrtićima na celodnevnom boravku , obdanišne grupe od 3 do 5 i po godina u svim vrtićima na celodnevnom boravku i u vrtićima Maslačak, Sunčica i Poletarac na poludnevnom boravku, od 8 do 12 časova, a pripremni predškolski program biće organizovan u svim vrtićima na celodnevnom i poludnevnom boravku. Prijave za upis će se vršiti u svim vrtićima Predškolske ustanove Zrenjanin od 3. do 17 maja od 12 do 16 časova.

Od ove godine prijava deteta za upis u vrtić biće moguća i elektronskim putem, takođe u periodu od 3 do 17 maja, s tim da se na ovaj način dete može prijaviti u bilo koje vreme, bez čekanja na šalterima, veoma brzo, veoma lako i pouzdano.

Sve informacije vezane za upis u vrtićima i za upis elektronskim putem mogu se videti na sajtu Predškolske ustanove Zrenjanin i na sajtu Grada Zrenjanina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here