SSGZ odabrao najbolje sportiste koji su prikazani u prvom promotivnom spotu

0
99

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavljeni promotivni spotovi najboljih zrenjaninskih sportista po izboru Sportskog saveza grada Zrenjanina.

Prvi od nekoliko promotivnih spotova najboljih zrenjaninskih sportista, po izboru Sportskog saveza grada, predstavljen je u Multimedijalnoj sali gradske kuće. Prema rečima generalnog sekretara Saveza Vukosave Đapić Atanacković, ovo je jedan od vidova promovisanja zrenjaninskih sportista.

U ime najboljih sportista Rvačkog kluba Proleter obratio se trener Vojislav Trajković. On je govorio o uspesima koje su rvači ostvarili u prethodnom periodu.

Među najuspešnijim sportistima u prvom delu spota našli su se Anja Milovanović i Dunja Rajić kao i Marina Đekić. One su istakle svoje najbolje uspehe do sada.

Spot je predstavljen u sklopu obeležavanja 10. maja, Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, a u narednom periodu se očekuje snimanje novih spotova kako bi se predstavili svi najuspešniji sportisti grada Zrenjanina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here