Đorđe Komlenski se ne slaže sa zahtevom SRS da ministarka Zorana Mihajlović bude smenjena

0
281

Poslanik Pokreta socijalista u Skupštini Srbije Đorđe Komlenski izjavio je da se ne slaže sa zahtevom Srpske radikalne stranke da ministarka Zorana Mihajlović bude smenjena jer je ona dosta uradila na tome da pojedini projekti budu na vreme završeni.

Poslanici Srpske radikalne stranke su još jednom tokom rasprave o amandmanima na Predlog zakona o planiranju i izgradnji ocenili da Zorana Mihajlović treba da bude razrešena funkcije ministra jer radi otvoreno protiv države i vlade. Oni su to obrazložili činjenicom da se Zakon o planiranju i izgradnji koji podrazumeva legalizaciju objekata jedanaesti put menja, odnosno osmi put od kada je Zorana Mihajlović ministar. Kako komentariše ovaj zahtev radikala, pitali smo poslanika Pokreta socijalista u Skupštini Srbije Đorđa Komlenskog.

Tokom rasprave u Skupštini Srbije , potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta je konstatovala da Zorana Mihajlović ne želi da se legalizuju nelegalni objekti u Srbiji i da time stvara gnev naroda, pa da bi, ako ništa drugo, samo zbog toga morala biti smenjena. Radeta je navela i da ako ministarka hoće da se legalizuju objekti onda to mora zakonom da bude pojednostavljeno, jasno i da svako ko želi može to i da uradi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here