Vladan Glišić: Srpski patriotski savez je spreman da razgovara sa svima

0
438

Član Predsedništva Srpskog patriotskog saveza Vladan Glišić rekao je da je Srpski patriotski savez spreman da razgovara sa svima dok je za dogovore spreman sa onima čiji su programi slični programu Saveza.

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izjavio je da nisu tačne tvrdnje da će dosadašnji poslanici pokreta Dveri pristupiti SPAS-u i da je godinu dana pre redovnih izbora rano govoriti o predizbornim koalicijama. Šapić je rekao i da ima pozitivne utiske o sastanku sa predsednikom Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem. Člana Predsedništva Srpskog patriotskog saveza Vladana Glišića smo pitali da li će SPAS  i dalje izlaziti samostalno na izbore ili će ulaziti u predizbornu koaliciju.

Kako je obrazloženo u Srpskom patriotskom savezu vanredni izbori u ovom trenutku uopšte ne odgovaraju savezu, a to da li će se izaći na njih zavisiće od procene koliko su članovi za tako nešto spremni. Kada je reč o izbornim uslovima  oni se ne razlikuju od onih koji su važili poslednjih par godina, pa ova stranka nije zagovornik bojkota izbora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here