Najava manifestacije ,,Zrenjaninsko leto na peskari’’

0
96

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavljena je manifestacija ,,Zrenjaninsko leto na Peskari’’ koja će trajati od 31.maja do 2.juna.

Na konferenciji za novinare u Gradskoj kući najavljena je manifestacija “Zrenjaninsko leto na Peskari” koja će biti održana predstojećeg vikenda a to će ujedno biti i početak rada tog gradskog kupališta u ovogodišnjoj sezoni. Manifestaciju su najavili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, direktor Turističke organizacije grada Zoran Ljubotina, direktor Gradske stambene agencije Radiša Dupljanović, Marko Miškeljin iz Kancelarije za mlade Zrenjanin, kao i Aleksandar Krevešić – predstavnik Motodžet kluba iz Novog Sada. Manifestacija se ove godine organizuje ranije u odnosu na prošle godine a očekuje se da bude i rekordna posećenost. O programu manifestacije govorio je Zoran Ljubotina, direktor TO grada Zrenjanina.

Kroz ovu trodnevnu besplatnu Akvabajk školu, koju organizuje MK Motodžet iz Novog Sada, deca uzrasta od 14 do 18 godina će imati priliku da nauče osnovne tehnike u vožnji skutera.

Kancelarija za mlade takođe je uključena u ovogodišnju manifestaciju.

Manifestacija Zrenjaninsko leto na Peskari počeće u subotu 1.juna u 12h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here