Najava šestog horskog festivala Slobodan Bursać

0
157

Šesti po redu horski festival Slobodan Bursać biće održan od 31.maja do 2.juna najavljeno je na konferenciji za novinare u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

Šesti horski festival Slobodan Bursać biće održan tokom tri dana, od 31.maja do 2.juna u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina najavljeno je na konferenciji za novinare. Tokom tri festivalske večeri program će obuhvatiti nastupe dečijih, ženskih, muških i mešovitih horova, a dečji horovi će nastupati i u okviru posebnog dela programa – matinea koji će se održati u subotu, 1.juna.

Jedan od organizatora horskog festivala Slobodan Bursać je Kulturni centar Zrenjanina a o značaju same manifestacije govorio je direktor Goran Marinković:

Pored Kulturnog centra organizator festivala je i KulturKik a generalni pokrovitelji su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i informisanje i Grad Zrenjanin. U okviru pratećeg programa biće organizovana izložba humanitarne akcije a posetioci će moći i da kupe torbe koje su izrađene od recikliranog materijala korišćenog za brendiranje prethodnog, petog festivala Slobodan Bursać.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here