Humanitarna priredba ,,Deca deci’’ New age school

0
418

U Narodnom pozorištu Toša Jovanović održana je humanitarna priredba pod nazivom „Deca-Deci“koju je organizovala škola stranih jezika New age school.

Humanitarna piredba škole New age school pod nazivom „Deci deci“ na kojoj su učestvovalali polaznici ove škole održana je u prepunoj Sali Narodnog pozorišta Toša Jovanović. Ulaznice su bile na dobrovoljnoj osnovi a sav prihov od priredbe koju je škola stranih jezika New age school organizovala biće usmeren za renoviranje i potrebe dečjeg odeljenja Opšte bolnice Đorđe Joanović. Ispred bolnice obratio se prim. dr Dušan Velisavljev koji se zahvalio na ovako humanitarnom činu.

Ovu humanitarnu akciju ispred škole stranih jezika New age school pokrenula je Matilda Vencel. Tim povodom obratila se Mirjana Jovanović profesor srpskog jezika koja je istakla značaj ove akcije, a rekla je i koliko je do sada ovim humanitarnim akcijama prikupljeno novca

O važnosti ove humanitarne akcije nešto više je rekla Nataša Lolić profesor srpskog i engleskog jezika.

Učesnici ove priredbe bila su deca iz škole Vuk Karadžić, „P.P.Njegoš“ i „2.oktobar“. Oni su ovom prilikom govorili skečeve, pevali na engleskom jeziku i priredbu učinili posebnom za sve prisutne.

„New Age 5+“ je počela sa radom školske 2006/2007 godine i za vrlo kratko vreme stekla je veliki ugled osvojivši  veliku ESOL nagradu. Pružaju moderne metode nastave u odlično tehnički opremljenim učionicama, a programe školovanja neprekidno usklađuju sa razvojem tržišta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here