Prijem za učenike osnovnih i srednjih škola

0
196

Načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević ugostila je u Baroknoj sali gradske kuće učenike osnovnih i srednjih škola nosioce nagrada sa republičkih takmičenja i njihove nastavnike.

U Baroknoj sali gradske kuće načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević upriličila je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije okruga, koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima po kalendaru Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u 2018/2019. godini i njihove nastavnike  koji su ih pripremali za ova takmičenja.

Kako je rekla i načelnik Vučurević, nagrađeno je 177 učenika i 107 nastavnika iz 24 osnovne i 9 srednjih škola sa teritorije Srednjobanatskog okruga

Pored toga što su naši učenici postigli odlične rezultate na republičkim takmičenjima bili su i odlični domaćini istih pa je tako u našem gradu održano republičko takmičenje iz matematike u Ekonomsko trgovinskoj školi „Jovan Trajković“, kao i republičko takmičenje iz geografije u Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here