Milan Paroški o razlogu zbog koga se ne sastaju srpski i crnogorski predsednik

0
402

Publicista dr Milan Paroški  na sebi svojstven način je prokomentarisao razlog zbog koga se ne sastaju srpski i crnogorski predsednik.

Dogovori o uzajamnim posetama predsednika Srbije Aleksandra Vučića Crnoj Gori i Mila Đukanovića Srbiji traju već dve godine, ali bez konkretnih rezultata. Dva kabineta su  kako su preneli mediji, često u kontaktu, susreti, odnosno međusobne posete su dogovarani, ali za sada nije bilo nikakvog efekta tih dogovora. Da li može uskoro doći do susreta dva predsednika, bilo je pitanje na koje je odgovor dao publicista dr Milan Paroški.

Kako su naveli pojedini mediji posle višesedmičnih oštrih tonova i razmene teških reči na međudržavnom i međuverskom nivou između Srbije i Crne Gore, do čega je došlo nakon najave predsednika Đukanovića da će rešiti pitanje crkvene imovine, poslednjih dana nagoveštaji spuštanja lopte stižu i iz Beograda i iz Podgorice. Nakon što je srpski predsednik Vučić izjavio kako bi ugostio svog crnogorskog kolegu, a Đukanović na to pozitivno odgovorio, predsednici još nisu nagovestili kada bi do prvog zvaničnog susreta moglo doći.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here