Prodavnica Fresh and Frozen

0
633

U prodavnicama „Fresh & Frozen“ možete kupiti voće i povrće koje pristiže svakog dana, kao i slatkiše i grickalice na rinfuz.

Prodavnice „Fresh & Frozen“ nalaze se na tri lokacije u gradu: u ulici Dositeja Obradovića, ispred Gomex totala, u naselju Duvanika u Železničkoj ulici i u tržnom centru u naselju Brigadira Ristića. Prepoznatljive su po svežoj robi i smrznutim proizvodima. Kada je u pitanju smrznuta roba ona dolazi od tri različita proizvođača i pojedini proizvodi se prodaju na rinfuz a pojedini kao kilogramska pakovanja, a kada je u pitanju sveža roba ona u prodavnice pristiže svakog dana i uvek je nešto od tih artikala na akciji. Pored oih proizvoda u prodavnici s može pronaći sva roba neophodna za jedno domaćinstvo.

Smrznuti program u prodavnicama „Fresh & Frozen“ obuhvata robu proizvođača „Friško“ iz Barande, „Frosty“ iz Pančeva, a tu je i nezaobilazna „Moka“, koja ima odličan odnos cene i kvaliteta. U ovim prodavnicama pronaći ćete pite sa krompirom, sirom, jabukama, višnjama, zeljem, spanaćem, makom kroasane sa kremom,, šumskim voćem, kajsijom, šunkom i kačkavaljem, prazne pogačice, pogačice sa sirom, čvarcime, žu-žu pogačice, štanglice sa ajvarom, kimom, kukuruzne štanglice, kao i gomboce sa šljivama i kremom.  Pored peciva „Fres & Frozen“ nudi i smrznutu ribu i riblje proizvode, skušu, panirani oslić, pastrmku, lignje, plodove mora, riblje štapiće i pljeskaviće, kao i više vrsta pomfrita i smrznuto voće i povrće pa tako ovde možete pronaći, kupine, maline, miks crvenog voća, šargarepu, grašak, boraniju, paprika, kukuruz šećerac, brokoli i karfiol.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here