Vuk Jeremić prisustvovao otvaranju kancelarije Narodne stranke u Zrenjaninu

0
816

U palati Dunđerski otvorena je kancelarija Narodne stranke, a u isto vreme prikupljani su i potpisi protiv izvršitelja. Predsednik stranke, Vuk Jeremić, koji je bio prisutan rekao je da će se stranka boriti za promenu sistema, a da je prvi korak ka tome upravo bojkot sistema.

U utorak, 30. jula, na prvom spratu palate Dunđerski, otvorena je kancelarija Narodne stranke u Zrenjaninu, a pored toga istog dana skupljani su i potpisi protiv izvršitelja. Predsednica gradskog odbora Narodne stranke u Zrenjaninu Nataša Velemir rekla je da je cilj da se u gradskom odboru okupi što više istomišljenika koji će pokazati našim sugrađanima da je Srbija država u kojoj svi imamo pravo da ravnopravno živimo, a ne da budemo taoci režima, koji je okupirao sve.

Predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić, rekao je da je kancelarija u Zrenjaninu 50-a kancelarija ove stranke te da se stranka veoma brzo razvija u celoj Srbiji, a najbrže na terioriji Vojvodine. On je rekao da se moramo boriti za promenu sistema, a da je prvi korak ka toj promeni bojkot sistema.

Aktivisti stranke su ispred prostorija stranke prikupljali potpise protiv izvršitelja za koje predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da su najvidljiviji i najopipljiviji pokazatelj koliko je sistem bezdušan.

Vuk Jeremić je istakao da je cilj stranke promena režima, a prvi korak ka tome je njegova delegitimizacija, kao i da će bojkot skratiti put ka promeni vlasti. Jeremić je takođe rekao i da nije posignut suštinski napredak ka postizanju uslova za fer i demokratske izbore i da će ih opozicija okupljena u Savezu za Srbiju najverovatnije bojkotovati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here