Ogrev: Nova akcija do petka 9. avgusta

0
100

Stovarište Ogrev u Zrenjaninu posluje na dve adrese, a ove nedelje za sve kupce izdvaja akcijsku ponudu koja obuhvata: pločice, tuš kabinu, pvc prozore, čelične merdevine i još dosta toga. Predstavljamo vam najnoviju akciju stovarišta Ogrev koja će trajati do petka, 9.avgusta.

Prodajni saloni Ogreva na dve adrese u Zrenjaninu kupcima nude širok asortiman proizvoda neophodnih za bilo koju vrstu građevinskih ili zanatskih poslova. U ponudi možete pronaći kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije, stolariju, boje i lakove, rezanu građu, opekarske proizvode, metalurgiju, alate, hidro i termo izolaciju i ogrev. Svake nedelje u prodajnim salonima možete naći artikle koji su na akciji a šta je izdvojeno ove nedelje predstavila je Velinka Cvejić.

Prodajni objekti kompanije „Ogrev“ nalaze se na sledećim adresama: Lazarevački drum bb i Železnička bb u Zrenjaninu a jedan objekat nalazi se i u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb. Sve bliže informacije o asortimanu i uslovima plaćanja mogu se dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a broj telefona stovarišta u Melencima je 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 14h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here