DOO TIŠMA – Letnji program

0
81

DOO Tišma nudi širok izbor letnjeg programa koji obuhvata ventilatore, klima uređaje, bazene, ležaljke i još dosta toga.

Ukoliko niste u klimatizovanoj prostoriji nimalo nije prijatno. Ako još uvek niste izabrali način kako ćete rashladiti svoj dom tokom vrelih dana posetite robnu kuću Tišma u kojoj možete pronaći najveći izbor rashladnih uređaja po najpovoljnijim cenama. Iz svoje ponude izdvajaju podne, stone i plafonske ventilatore kao i klima uređaje modernog dizajna za sve vrste prostorija. Pored toga, u letnjim danima aktuelan je i program koji obuhvata bazene različitih zapremina, opremu za bazene, ležaljke, ručne frižidere, rashladne torbe i još dosta toga.

DOO Tišma pored letnjeg programa poseduje i standardan asortiman koji obuhvata elektromaterijal, kućnu tehniku i posuđe, sve za vodovod i kanalizaciju, opremu za grejanje, sve za kupatila, zatim alate i mašine, HTZ opremu, vijačnu robu, lakove, boje i lepkove.

Robu možete platiti gotovinom, kreditnom karticom na 5 mesečnih rata, čekovima građana ili administrativnom zabranom.

Posetite robnu kuću Tišma na dobro poznatoj adresi u Beogradskoj ulici bb svakog radnog dana od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here