JKP Čistoća i zelenilo angažovaće dodatni broj radnika i mehanizacije tokom Dana piva

0
108

JKP “Čistoća i zelenilo” vodiće računa o komunalnoj higijeni u gradu tokom 34. “Dana piva”. Na ovim poslovima biće angažovan dodatni broj radnika i dodatna mehanizacija.

Tokom trajanja manifestacije „Dani piva“ o komunalnoj higijeni u gradu staraće se JKP „Čistoća i zelenilo“, koje će akcenat staviti na čišćenje i sređivanje lokacija gde će biti organizovana centralna dešavanja, kao što su Trg slobode, Žitni trg, parking na Prevlaci, Trg Zorana Đinđića, Gradska bašta i ostale okolne ulice. Tokom Dana piva čistoća će angažovati veći broj radnika, koji će raditi u tri smene i intenzivnije po zatvaranju štandova. Pored njih biće angažovana i mehanizacija: cisterna za pranje javnih površina, 2 velike čistilice, 1 mala čistilica, kamioni, traktori, 5 duvača i 2 usisivača za uklanjanje pikavaca i sitnog otpada.

JKP „čistoća i zelenilo“ apeluje na sugrađane da vode računa o otpadu, da ga odlažu u kontejnere i korpe predviđene za to i da tako pokažu da su pravi domaćini. Nakon zatvaranja manifestacije „Dani piva“ radnicima Čistoće biće potrebno još dva do tri dana da detaljno očiste i dovedu u prvobitno stanje glavna mesta događaja, kao i centralnu gradsku zonu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here