Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić svečano otvorio 3. Moto trku “Nagrada Zrenjanina”

0
126

Treća po redu Moto trka „Nagrada Zrenjanina’’ održana je na licenciranoj stazi „Jugoistok-Ečka’’ u Zrenjaninu koji je svečano otvorio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. 

Za Moto trku „Nagrada Zrenjanina’’ bilo je prijavljeno preko 40 takmičara u svim klasama. Takmičilo se šest kategorija. Ovoj trci prisustvovali su pored domaćih takmičara, i takmičari iz ostalih gradova Srbije kao što su Beograd, Novi Sad, Čačak, Kikinda i mnogi drugi. Takođe, trci su prisustvovali i takmičari iz Rumunije. Najzanimljivije publici bila je trka motora sa prikolicom, gde se nalazio i suvozač, takozvani „balanser’’. U trci kategorije „125 – sport production“, pobedio je Nikola Gajić, koji se takmiči već deset godina. On nam je rekao kako je zadovoljan ovogodišnjom organizacijom, po koji put se takmiči kao i kako se oseća kao pobednik.

Pitali smo takmičare kako im se dopada organizacija, u kojoj kategoriji se takmiče, da li se prvi put takmiče u Zrenjaninu kao i koliko dugo gaje ljubav prema motorima.

Moto trka “Nagrada Zrenjanina” poslednja je trka u šampionatu Srbije i borbi za generalne plasmane takmičara i klubova u sezoni 2019. Organizator trke je moto klub “Petrovgrad”, pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanina i u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here