Ovonedeljna akcija u stovarištima Ogreva obuhvata pločice, mineralnu vunu, krovnu foliju, pelet za loženje i još dosta toga po veoma povoljnim cenama.

Sve za vašu kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogreva. Prodajni saloni Ogreva na dve adrese u Zrenjaninu kupcima nude širok asortiman proizvoda neophodnih za bilo koju vrstu građevinskih ili zanatskih poslova. U ponudi možete pronaći kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije, stolariju, boje i lakove, rezanu građu, opekarske proizvode, metalurgiju, alate, hidro i termo izolaciju i ogrev. U akciji nedelje koja će trajati od 20. do 27.septembra možete pronaći sledeće artikle:

Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinom i karticama, čekovima na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom, a moguća je i sindikalna prodaja na rate. Posetite stovarišta Ogreva u Zrenjaninu, na Lazarevačkom drumu b.b. i u ulici Železnička b.b. Stovarište Ogrev nalazi se i u Melencima na adresi Vujice Vujanova b.b. Sve bliže informacije možete dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 19h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 15.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.