Gradonačelnik Janjić u obilasku rekonstruisanog igrališta

0
479

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je obišao sa saradnicima rekonstruisano dečije igralište u gradskom naselju „4. jul’’. Obilasku su prisustvovali i predstavnici kompanije „Konzul’’, koja je finansirala kompletnu adaptaciju.

Kompanija „Konzul’’ je ovim poduhvatom pokazala svoju socijalnu odgovornost pre svega na teritoriji gde i deluje. Urađena je kompletna rekonstrukcija igrališta po najsavremenijim standardima. Sama rekonstrukcija je zahtevala mnogo truda i rada koji se i isplatio. Izvršni direktor kompanije „Konzul’’, Marko Slijepčević je istakao da je ovo donacija kao i da novac nije toliko prioritetan.

Gradonačelnik se zahvalio kompaniji „Konzul’’ na društvenoj odgovornosti. Istakao je da grad Zrenjanin pomaže rekonstruisanje igrališta i po gradu i po naseljenim mestima, što je od velikog značaja za našu decu. Takođe je najavio da će grad napraviti i nekoliko novih igrališta kao i da se radi novi vrtić u naselju Putnikovo.

Dalji planovi kompanije „Konzul’’ su apsolutna posvećenost i dalje socijalnom radu kao i to da  svake godine uradi nešto na socijalnom planu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here