Povelja za KTV televiziju

0
142

Ekološki pokret Panonska zora godinama sarađuje sa KTV televizijom i na taj način promoviše podizanje nivoa ekološke svesti. U znak zahvalnosti EP Panonska zora dodelio je povelju vlasnici KTV televizije Danici Radić za doprinos afirmaciji i unapređivanju ekoloških aktivnosti.

Ekološki pokret Panonska zora sa sedištem u MZ Dositej Obradović od svog osnivanja radi sistemski na podizanju nivoa ekološke svesti omladine i građanstva uopšte. Sve aktivnosti predstavljaju značajan doprinos kako bi grad bio što zeleniji i uređeniji. Pokret je nedavno obeležio 30 godina rada pa su tim povodom dodeljene povelje saradnicima i svima onima koji su na neki način doprineli da pokret što bolje funkcioniše. Televizija KTV godinama podržava rad EP Panonska zora i u svojim emisijama promoviše očuvanje životne sredine, aktivnosti pokreta kao i časopis ekologa. Tim povodom je posebna povelja namenjena televiziji KTV odnosno vlasnici Danici Radić u znak zahvalnosti i priznanja za izuzetan doprinos afirmaciji i unapređivanju ekoloških aktivnosti. Povelju je u njeno ime preuzela novinarka Marija Ilić.

Profesor Maksimović je govoreći o saradnji KTV televizije i EP Panonska zora posebno naglasio da je naša televizija uvek bila otvorena ne samo za njega već i za mnoge aktiviste pokreta i na tome je, kako kaže, posebno zahvalan.

Ekološki pokret Panonska zora nastaviće sa redovnim aktivnostima, priređivaće u svom časopisu tekstove na temu ekologije, klimatskih promena i ekološki bezbedne hrane a KTV televizija će kao i do sada nastaviti da podržava njihov rad i da promoviše zdrav život što je između ostalog, jedan od ciljeva pokreta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here