Bugarski borac Vladislav Kančev MMA šampion u Zrenjaninu

0
133

Proteklog vikenda naš grad bio je domaćin 24 SBC takmičenja. Šampionski pojas poneo je bugarski borac Vladislav Kančev.

Zrenjanin i Kristalna dvorana proteklog vikenda bili su domaćini 24 Serbian battle championship mma takmičenja te su zrenjaninci imali priliku da pogledaju 7 vrhunskih mma mečeva boraca iz naše zemlje i inostranstva.

SBC je po prvi put organizovao borbe u našem gradu, organizatori su zadovoljni organizacijom, a u našem gradu, sudeći po broju posetilaca, vlada veliko interesovanje za ovaj sport.

Prva borba između austrijanca Tarhana Ibrahimova i Hrvata Zorana Đođa završena je bez pobednika jer Đođ zbog nezgodnog udarca nije mogao da završi meč. Susret između Maksima Kolosova i Ivana Lukšića završen je pobedom Kolosova tehničkim nokautom u prvoj rundi, a na isti način Enis Mučaj savladao je Veljka Vulovića. U susretu Danijela Špoljarića i Roberta Mecanovcija pobedu je odneo Špoljarić, a iz meča između Olega Manzuheva i Stefana Smiljanića kao pobednik izašao je Rus. U glavnoj borbi večeri Bugarin Vladislav Kančev savladao je Iranca Nasera Kalantarija nokautom u prvoj rundi i tako osvojio SBC pojas u velter kategoriji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here