Nova akcijska ponuda stovarišta “Ogrev”

0
135

Nova akcijska ponuda stovarišta “Ogrev” između ostalog nudi pločice, gips ploče, bateriju sa protočnim bojlerom, sobna vrata i ogrevno drvo. Akcija traje od 15.do 22.novembra.

U stovarištima Ogreva možete pronaći sve što vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora. Prodajni saloni u svojoj ponudi imaju širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnose na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje. U prodajnom asortimanu Ogrev stovarišta možete pronaći sve za adaptaciju i gradnju stambenih i poslovnih prostora. Saša Cvejin, zamenik šefa predstavio je novu akciju Ogrev stovarišta.

Stovarišta Ogreva možete pronaći u Zrenjaninu u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 16:30 časova i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova. Za sve dodatne informacije pozovite brojeve telefona 023 563 120 i 023 563 240 za stovarišta u Zrenjaninu i 023 731 518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here