Dragan Šormaz: Sve ono što je radila SPS uvek je bilo loše po Srbiju

0
250

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Dragan Šormaz je izjavio da je sve ono što je radila Socijalistička partija Srbije uvek bilo loše po Srbiju.

Nedavno je u javnosti dosta reakcija izazvala izjava narodnog poslanika Srpske napredne stranke Dragana Šormaza, ‚‚da bi predstavnici koalicionih partnera SNS-a,kao što su SPS, SDPS i Srpska narodna partija konačno trebalo da odu u opoziciju.‚‚ Reagovanja predstanika koalicionih stranaka unutar skupštinske većine su, kako je naveo Šormaz, bila u ‚‚ u komunističkom maniru i sa ličnim diskvalifikacijama.‚‚ Šta je bio razlog za ovakvu izjavu i na šta je želeo da ukaže, bilo je pitanje koje smo postavili Draganu Šormazu.

Pojedini analitičari smartaju da je Šormazova izjava više najava da bi u slučaju bojkota izbora SPS gotovo sigurno postao nova opozicija kao i da je to možda priprema SPS-a za opozicionu poziciju. To bi bio, prema oceni analitičara, jedan od puteva da SNS nakon prolećnih izbora napravi parlamentarnu opoziciju od socijalista i manjih stranaka iz aktuelne SNS koalicije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here