Robna kuća Shopping family iz svoje ponude posebno izdvaja novogodišnji program

0
470

Robna kuća Shopping family iz svoje ponude posebno izdvaja novogodišnji program, u okviru kojeg ćete pronaći sve za dekoraciju vašeg doma, kao I garderobu za najluđu noć za sve generacije.

Robna kuća Shopping family nalazi se u Zrenjaninu na Trgu Zorana Đinđića bb. Poseduje širok asortiman proizvoda a u ponudi možete pronaći sve za kuću, tekstilnu galanteriju, alat, rasvetu, školski pribor, garderobu i obuću za sve uzraste, igračke, plastičnu galanteriju, aksesoare, kozmetiku i poklone za sve prilike. U susret božićnim i novogodišnjim praznicima robna kuća Shopping family pripremila je bogat novogodišnji program pa vam tako nudi širok izbor veštačkih jelki, kako čisto zelenih tako i snežnih, više vrsta i u više dimenzija. Kada izaberete jelku pronaći ćete i ukrase i to u raznim bojama, dezenima, raznih oblika i od različitih materijala. Tu su i novogodišnje lampice, nezaobilazne prilikom dekorisanja doma za predstojeće praznike. Njih takođe možete naći u mnogo boja, u različitim dužinama i različitih vrsta i to po veoma povoljnim cenama. Kada je u pitanju najluđa noć odeću za doček u ovoj robnoj kući pronaći će nežniji pol, koji ovde očekuju haljine, modernog kroja, u više boja i dezena, od onih sa šljokicama do onih svedenijih, a garderobu za doček pronaći će i muškarci koje u robnoj kući Shopping family očekuju košulje, sakoi, pantalone i bogat izbor aksesoara, a odeću za prelazak u novu godinu pronaći ćete i za svoje najmlađe, kako za dečake tako i za devojčice.

I to nije sve, u robnoj kući pronaćićete i slavski program. Čestitajte slavu originalnim poklonom. U ponudi se nalaze slavske čaše, činije, flaše, čuture i još dosta toga.

Kupcima je u svakom trenutku dostupno više hiljada artikala po izuzetno povoljnim cenama u robnoj kući Shopping family. Posetite ih na Trgu Zorana Đinđića bb radnim danima i subotom od 8 do 21h i nedeljom od 10 do 18h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here