Ministar Đorđević prisustvovao svečanoj dodeli priznanja Najbolje iz Srbije 2019

0
95

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, u ime predsednice Vlade Srbije, je prisustvovao svečanoj dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije 2019“.

Đorđević je tom prilikom istakao da je danas u Srbiji lepo, ali i teško biti privrednik, ali da svi oni svojim proizvodima i uspesima ne promovišu samo sebe, već i celu Srbiju, te da uvek imaju podršku države, javnosti i građana u svom  radu. On je naveo da je zahvaljujući Privrednoj komori Srbije i  Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, tradicionalna akcija “Najbolje iz Srbije” postaje ozbiljna podrška prvenstveno afirmaciji domaćih kompanija.

U ime nagrađenih učesnicima svečanosti se obratila Stanka Pejanović, izvršna potpredsednica kompanije Gorenje grup koja je istakla da je uspeh biti najbolji, a najveći trajati na tržištu.

Ministar Đorđević  je uručio priznanja robnim brendovima u kategoriji „Roba svakodnevne potrošnje“ za hranu – kompaniji „Karneks“, za piće kompaniji „Zaječarsko pivo“ i za hemiju, kozmetiku, farmaceutske i ostale proizvode kompaniji „Duel“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here