SRS – Dr Šešelj: Zorana Mihajlović umešana u aferu trgovine naftnim derivatima

0
275

Šef poslaničke grupe i predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj je optužio ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović da je umešana u nameštanje poslova trgovine i skladištenja naftnih derivata.

On je na konferenciji za novinare rekao da Mihajlović za to uzima deset odsto provizije i da bi morala da bude smenjena i uhapšena zbog zloupotrebe položaja.

Predsednik Srpske radikalne stranke  je naglasio da je Skupština Srbije usvojila Zakon o plovidbi i lukama koji je devet puta menjan i da su svaki put unete odredbe koje komplikuju preregistraciju firmi, koje se bave poslovima trgovine i skladištenja naftnih derivata, jer firme teško mogu da  ispune te odredbe.

Prof. dr Vojislav Šešelj  je objasnio da je Vanja Špiljak osamdesetih godina bio jedan od direktora zagrebačke „Ine“, i da je ukrao tanker nafte na Atlantskom okeanu sa više od deset hiljada tona nafte.On je dodao da je „Mitan Oil“ glavni snabdevač naftnim derivatima NATO pakta na Kosovu i u susednim zemljama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here