Novogodišnji program robne kuće Shopping family

0
594

Robna kuća Shopping family iz svoje ponude posebno izdvaja novogodišnji program, u okviru kojeg ćete pronaći odeću i obuću za sve generacije, modne torbe, kao i jelke, ukrase i lampice koji će vam pomoći da ukrasite svoj dom. Za sve kupce u periodu od 15.do 31. decembra biće obezbeđeni i pokloni.

Robna kuća Shopping family nalazi se u Zrenjaninu na Trgu Zorana Đinđića bb. Poseduje širok asortiman proizvoda a u ponudi možete pronaći sve za kuću, tekstilnu galanteriju, alat, rasvetu, školski pribor, garderobu i obuću za sve uzraste, igračke, plastičnu galanteriju, aksesoare, kozmetiku i poklone za sve prilike.

Ove nedelje posebno izdvajaju mušku, žensku i dečju garderobu. Za devojčice pronaći ćete haljine kao i veliki izbor jakni i prsluka za zimski period, a za dečake možete pronaći odela, komplete i zimske jakne.

Za muškarce i za žene iz ponude izdvajaju veliki izbor džempera koji će savršeno pristajati uz svaku odevnu kombinaciju i koji će vas ugrejati u ovim zimskim danima. Ako se pak pripremate za novogodišnju noć, robna kuća Shopping family nudi veliki izbor svečane garderobe.  U ponudi se nalaze haljine raznih modela i veličina, sa šljokicama ili pak nešto svedenije a kada je u pitanju muški program pronaći ćete veliki izbor košulja i odela.

Za hladne i zimske dane neophodna vam je i topla obuća a Shopping family u svojoj ponudi poseduje: plitke i duboke čizme, cipele i patike a za svečane prilike možete pronaći salonke raznih boja.

Nezaobilazan detalj je ženska torba. Robna kuća Shopping family nudi kvalitetne torbe otmenog i modernog dizajna i za sve prilike.

Praznična euforija uveliko traje a ukoliko još uvek niste okitili svoj dom pravo je vreme da posetite Shopping family gde ćete pronaći bogat novogodišnji program. U ponudi se nalazi širok izbor veštačkih jelki, kako čisto zelenih tako i snežnih, više vrsta i u više dimenzija. Kada izaberete jelku pronaći ćete i ukrase i to u raznim bojama, dezenima, raznih oblika i od različitih materijala. Tu su i novogodišnje lampice, nezaobilazne prilikom dekorisanja doma za predstojeće praznike. Njih takođe možete naći u mnogo boja, u različitim dužinama i različitih vrsta i to po veoma povoljnim cenama.

Uverite se u širok asortiman i povoljne cene i posetite robnu kuću Shopping family na trgu dr Zorana Đinđića bb. I to nije sve, svaki kupac koji poseti robnu kuću Shopping family u periodu od 15.do 31.decembra dobiće poklon. Radno vreme je radnim danima i subotom od 8 do 21h i nedeljom od 10 do 18h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here