U gradskoj kući organizovan prijem za rvače Proletera

0
71

U gradskoj kući upriličen je prijem za predstavnike rvačkog kluba “Proleter” koji su nedavno osvojili sedamnaestu titulu prvaka države pobedivši u finalu Super lige Srbije beogradski Partizan rezultatom 5:3.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zajedno sa svojim saradnicima, upriličio je prijem za predstavnike rvačkog kluba “Proleter”. Povod je 17. titula prvaka države koju su članovi “Proletera” nedavno osvojili. Predsednik kluba, Boban Cekić, rekao je da je u godini kada rvanje proslavlja stogodišnjicu postojanja u našem gradu postignut postvaljeni cilj, a to je osvajanje još jedne titule šampiona države.

Rvači “Proletera” su do 17 titule su stigli najpre pobedom u polufinalu nad Spartakom iz Subotice rezultatom 5:3. a nakon toga i pobedom nad beogradskim Partizanom istim rezultatom.

Prema rečima trenera Trajkovića šampione rađaju sistematičan rad i dobra organizacija u radu kluba.

Zrenjaninski klub nije osvojio samo titulu prvaka države. Pored toga za najboljeg rvača ovogodišnje Super lige proglašen je Proleterov Mate Nemeš dok je za najboljeg trenera proglašen trener zrenjaninaca Vojislav Trajković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here