Penzioneri mesečne karte za gradski prevoz mogu preuzeti do 31. januara

0
538

Penzioneri u gradu Zrenjaninu moći će do 31.januara da preuzmu svoje mesečne karte izjavio je direktor Banat transa Miroslav Zelen. On se ovom prilikom osvrnuo i na aktuelna dešavanja koja se tiču raskida ugovora sa Opštinom Žitište

Penzioneri koji u gradu Zrenjaninu koriste gradski prevoz svoje mesečne karte mogu preuzeti do 31.januara istakao je direktor Banat transa Miroslav Zelen. Takođe je napomenuo da se one mogu preuzeti na dve lokacije, na glavnoj Autobuskoj stanici u Beogradskoj ulici br.22  i na njihovom kiosku na magistrali.

U javnosti se nedavno pojavila vest da je Opština Žitište prekinula saradnju sa prevoznikom Banat trans zbog nepoštovanja ugovorne obaveze. Zbog toga je usluga prevoza poverena novom autoprevozniku, firmi ,,Ekotrend-plus’’. Komentarišući pomenutu situaciju direktor Banat transa Miroslav Zelen je rekao da su zatečeni i da nije jasno na koji način je oformljen novi prevoznik i kako je pre svega uspeo da ubedi učenike da koriste njihove usluge.

Miroslav Zelen je dodao i da je predsednik Opštine Žitište Mitar Vučurević raskinuo ugovor sa prevoznikom Banat trans krajem prošle godine iako je više stotina učenika koristilo usluge prevoza.

Ovom prilikom direktor Banat transa Miroslav Zelen je uputio i jednu poruku roditeljima i učenicima sa teritorije Opštine Žitište.

Banat trans će i u narednom periodu nastaviti da poštuje registrovane i overene redove vožnje, izdavaće mesečne karte učenicima a autobusi će na vreme biti na početnim stajalištima. Usluge će kao i do sada biti kvalitetne i maksimalno ispoštovane, zaključio je direktor Banat transa Miroslav Zelen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here