Nova akcija Robne kuće Tišma

0
120

U robnoj kući Tišma pored redovnog asortimana možete pronaći i aparate za negu kao što su fenovi za kosu, epilatori, trimeri za bradu i još dosta toga.

Ukoliko nemate ideju za poklon, DOO Tišma ove nedelje iz svog asortimana izdvaja aparate za negu. U ponudi možete pronaći: fenove za kosu, pegle za kosu, manikir setove, epilatore, anticelulut masažer. Obradujte dragu osobu muškog pola i u DOO Tišmi potražite aparate za brijanje, trimere za bradu i aparate za šišanje.

 

Pored ovonedelje ponude u Tišmi možete pronaći još i elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku i drugo.

Tišma nudi i veoma povoljne uslove plaćanja pa kupljenu robu pored toga što možete platiti gotovinom i karticama možete platiti i administrativnom zabranom i čekovima građana na 5 meseci bez kamate.

Posetite robnu kuću Tišma na dobro poznatoj adresi Beogradska bb radnim danima od 8 do 19h kao i subotom od 8 do 15h. Sve informacije možete dobiti putem brojeva telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here